Arckezelések

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁS ARCKEZELÉS

A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek - lehetőleg maximális koncentrációban, - ahol változást szeretnénk elérni. A tű nélküli mezoterápiával mindez lehetséges. Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott.

A kezelés során egyénre szabott koktélt állítunk össze, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő hatóanyagokat. A koncentrátumokat pontosan a problémás területekbe juttatjuk be egészen a bőr mély rétegéig, legyen szó ránctalanító, vagy hidratáló kezelésről.

A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe. Maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a vízhiányos ráncokat. Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek. Nagy hatékonysággal kezelhetők: Arc, nyak, dekoltázs. Az eredmény már az első kezelés után látszik.

A kezelés időtartama 60 perc

MIKRODERMABRÁZIÓ

A mikrodermabrázió, ismertebb nevén bőrcsiszolás, arccsiszolás, a gyakorlatban bőrünk mechanikai-fizikai leradírozását jelenti, mindenféle fájdalom nélkül.

A mikrodermabrázióval való kezelés, vagyis a bőr felső hámrétegének eltávolítása számos kozmetikai bőrproblémára nyújt megoldást. Fokozza a vér-és nyirokkeringést a bőrben, ezáltal az felgyorsul, élettel telibb lesz és feszesebbé válik. Ennek következtében felgyorsul a kollagénben gazdag sejtek képződése az elhalt hámsejtek eltűntetésével, eme megújult sejtecskék hatására lesz bőrünk újra sima és üde.

A mikrodermabrázió hatására megnő a bőr tápanyag-és oxigénfelvevő képessége, így hatóanyagaink még inkább látványosabb eredményt produkálnak, hiszen áthatolnak a hámrétegen és eljutnak a mélyebb rétegekbe.

Kozmetikai bőrproblémák mikrodermabráziós kezeléssel történő eltávolítása (hegek, pigment rendellenességek, foltok halványítása), mindenképpen kúraszerűen ajánlott – heti 1 alkalommal.

A kezelés időtartama 60 perc

RÁDIÓFREKVENCIÁS ARCKEZELÉS

A rádiófrekvenciás arckezelés mellékhatások és fájdalom nélkül nyújt természetes alternatívát a kémiai ráncfeltöltésre. Megelőzésre és a már kialakult, mélyebb ráncokra is rendkívül hatékony. Az eredmény pedig ragyogó, ránctalan bőr hosszú időn keresztül.

A rádiófrekvenciás arckezelés során a bőrfelszín és a bőr mélyebb rétegei a rádiófrekvenciás energia hatására felmelegednek. Ezáltal a bőrben elindul a kollagén és elasztin termelődés, a ráncok belülről, természetes módon töltődnek fel. A kezelést hexapoláris (hatpólusú) rádiófrekvenciás fejjel végezzük, amely az elérhető legfejlettebb és legeredményesebb technológia.

A rádiófrekvenciás kezelés előnyei

A kezelés hatására fokozódik a bőrben a kollagén és elasztin termelődés, a bőr megfiatalodik, a mélyebb ráncok is feltöltődnek. Az arcon található különböző bőrhibák, hegek nagymértékben javulnak. A kezelés nem jár fájdalommal, teljesen kockázat és mellékhatás mentes, az eredmény hosszú ideig tart.

A kezelés időtartama 60 perc