Power Plate®

30 perc hatékonyság!

Heti 3 X 30 perc nyújtás, erősítés, relaxálás és masszázs. A vibrációs tréning, vagy még pontosabba a gyorsulási tréning olyan erőgyakorlatokat takar (mint pl. guggolás vagy fekvőtámasz), melyet egy különböző frekvencián fel és le mozgó tányéron végzünk. A tányér gyors függőleges  kimozdulása (másodpercenként 25-50 alkalommal) izom összehúzódási és elernyedési reflexet vált ki, mely automatikusan jön létre, nagyjából olyan sebességgel, mint ahogyan a tányér mozog. A rezgések alapvetően a gravitációs erőt erősítik, mely a testre hat, így a szervezet erre reagál. Az eredmény? Több izomrost aktiválja magát, és sokkal gyorsabban, mint ahogyan az az edzőteremben történik. Az edzési idő a felére csökken.

Kimagasló technológia

A Power Plate® gép az egyik legizgalmasabb technológiai találmány a sporteszközök, az atlétika, az egészségmegőrzés és a fittség növelésének területén. A gyorsulási tréning gyakorlatokkal javul az erőnlét, az egészségi állapot, illetve a sport- és funkcionális teljesítmény.

A plató másodpercenként többször elmozdul a test alatt, amelyre a válasz az azonnali izomstabilizálás, az egyensúly megtartása érdekében. Ez a reflexes izom összehúzódás eredményezi a rugalmasság, a koordináció és az erő javulását.

Erőkifejtés 

A Power Plate csökkenti az edzéshez szükséges időt, ugyanakkor az izmokat úgy stimulálja, hogy nő a sovány izom tömege.
A forradalmian új edzési tecnológia harmonikus rezgéseket közvetít a testbe, melyekkel az izmok természetes reflexív összehúzódásokat váltja ki, másodpercenként 25-50 alkalommal, megmozgatva akár az izmok 98%-át, míg a hagyományos edzőtermi gépek csak 60%-ot dolgoztatnak!