Testkezelések

LPG TESTKEZELÉS

Célja a test alakjának formálása, karcsúsítás, harc a cellulit, a striák és a megereszkedett bőr ellen. Az LPG technológia lehetővé teszi a szövetek azelőtt ismeretlen mélységű stimulációját. A forgó hengeres eljárás képes a kötőszövetet minden irányban megmozgatni és helyrehozni az elváltozásokat.

A speciálisan kifejlesztett kezelőfejek célzott kezelést adnak elhízásnál, ödémás, zsíros, rostos cellulitnál is, illetve a zsírleszívás utáni gyorsabb regeneráció elősegítésére.

Az alakot érintő problémák keletkezésének  folyamatában  meghatározó szerepet játszik  a rendszertelen és nem megfelelő étkezés, a mozgásszegény életmód és a kevés folyadék bevitel. Ennek hatására a zsírsejtek raktározni kezdenek, ami által jelentősen megnő a térfogatuk, majd nyomást gyakorolnak a vér- és nyirokerekre. A zsírsejtek egyre távolabb nyomják a bőrt, lelassul a perifériás keringés, a felületi részen megjelenik a cellulit, mélyebb részeken pedig a zsírfelhalmozódás. Ezek tipikus területeken jönnek létre (csípő, derék, has, fenék, combok, karok), amin tökéletesen fogyókúrával sem mindig lehet segíteni, mert a zsírpárnák nem onnan távoznak, ahonnan szeretnénk. Ilyen esetekben  megoldás az LPG, amellyel látványos változás érhető el, agresszív beavatkozás nélkül. A francia kutatócsoport a vákuumot és a motorizált görgőket ötvözve olyan kezelőfejet alkotott, amely fájdalommentesen képes a felesleges zsírsejtek és salakanyagok nyirokrendszerbe vezetésére.

A kezelés megoldást nyújt a következő problémákra:

  • Gravitációtól megereszkedett bőr kezelése
  • Célzott zsírbontás (has, kar, fenék, comb...)
  • Cellulit (narancsbőr) – stria
  • Feszesítés, a bőr rugalmasságának visszanyerése

Az LPG technológiával a fibroblasztok működését – ezek a kollagén és az elasztin termelésért felelősek - is tudjuk serkenteni.  Nagyon jó eredménnyel alkalmazható szüléstől, illetve nagy súlyingadozástól megereszkedett kötőszövet esetén is.

A kezelés időtartama 35 illetve 45 perc

KAVITÁCIÓ

Kavitáció a karcsú fiatal feszes testért - a kezelés során alkalmanként 2-3 centiméter is leolvadhat a problémás testrészről.

Hogyan hat a kavitáció a zsírsejtekre?

A kavitációs kezelés lényege, hogy a hanghullámok a szervezetbe jutva úgy haladnak át az emberi test vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlenül viselkednek, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyják.

A kavitációs hanghullámok terjedésének hatása mikrobuborékok kialakulásához vezet a sejt közötti folyadéktérben. A buborékokban létrejövő, egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. Ez a robbanás a nagyon gyenge, zsírsejteket körülvevő törékeny membránok (hártyák) törését okozza, így elősegítve a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével a vizelettel kiürül szervezetünkből.

A kavitációs kezelés során alkalmanként 2-3 centiméter zsír is "leolvadhat" a has, csípő, comb, lovaglónadrág, fenék, vagy a felkar területén felhalmozódott és lerakódott makacs zsírfeleslegből. A terápia akkor a legeredményesebb, ha  naponta legalább 3-4 liter folyadékot fogyasztunk (lehetőleg tiszta vizet), elősegítve a lebontott zsír távozását.
A kezelés időtartama 15 perc

RÁDIÓFREKVENCIÁS TESTKEZELÉS

A Tripollar Rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit és testformázás kezelésében, az öregedés ellen. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthat. A probléma gyökerét kezeli, nem csak a tüneteket. A monopoláris és bipoláris rádiófrekvencia hatásait kombinálja, ami egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket, valamint igen pontos bőrmelegítést végez nagyon kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.

A rádiófrekvencia egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. Szelektíven melegíti a zsírsejteket, így nagymértékben gyorsítja az anyagcserét és a folyékony zsír kiválasztást. A kollagén rostok összehúzódnak - megfeszítve a körülötte lévő bőrt - azonnali hatást nyújtva.

A kezelés időtartama 20 perc - testrészenként

IZOMSTIMULÁCIÓ

Az izomstimuláció passzív izomtorna. Segít az alakformálásban, az izmok megfeszítésében. A bőrön áthatoló áram (interferencia áram) nem okoz kellemetlen áramérzetet. Olyan mesterséges inger éri az izmokat a bőrön keresztül, mintha csak az idegrendszeren keresztül jött volna a jelzés. Feszesíti a bőrt és az izmokat, illetve fogyasztja az izmok közötti felesleges zsírszöveteket, serkenti a nyirokáramlást, élettani hatások is létrejönnek. Az izmok működésbe jönnek, a vérkeringés és anyagcsere fokozódik.

A kezelés időtartama 20 perc

 

Testtekercselés

Testtekercselés (Cellulitkezelés, zsírbontás)

Csodák nincsenek, csak jó krémek! A nők 80%-nak ilyen a bőre, tehát természetesnek foghatnánk fel, mi mégis elégedetlenek vagyunk. Fiatalok és idősebbek, soványak és molettek, a narancsbőr nem válogat. A cellulit okozói a szervezetben felhalmozódott méreganyagok, salakanyagok, a mozgáshiány, szennyezett környezet okozta emésztési, vérkeringési zavarok.

Termékeink rendszeres használata segíti a bőr feszességének, rugalmasságának megőrzésében, hiszen valamennyi bőrproblémára megoldást jelenthetnek. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak. Elsősorban helyileg, a legproblémásabb testrészek tekintetében jelentenek megoldást.

Testtekercseléseinket edzés mellé, valamint infraszauna használatával egyaránt ajánljuk. A hatás GARANTÁLT!

Paprikás gélpakolás: a parikakivonat az egyik legjobb zsírégető hatással bíró anyag. Segíti a kötőszövetekben lerakódott zsír oldását és elszállítását, fogyasztó hatású. Rendszeres használata hozzájárul az elfáradt, elöregedett bőr újraépüléséhez, ezen kívül tisztítja az ereket és a nyirokrendszert. Használata fogyókúrázóknak és sportolóknak egyaránt ajánlott.

Koffeines gélpakolás: a koffein vérkeringést fokozó hatása révén felgyorsítja a méreganyagok eltávolítását, elégeti a zsírokat. Cellulitkezelésre kifejezetten ajánlott termék 

Zöldteás gélpakolás:  a zöldteában lévő hatóanyagok megakadályozzák a szabadgyökképződést, ezáltal az elasztinrostok rugalmasak maradnak, bőrünk teltebb, feszesebb lesz. Terhességi csíkok csökkentésére is kiváló!

Algás gélpakolás:  ez a zselé a tenderi só és az alga együttes hatásának köszönhetően kettős méregtelenítő hatást végez. Kívülről eltávolítja az elhalt hámsejteket, belülről méregteleníti a szervezetet.

Üzletünkben a Yamuna termékcsalád összes otthoni használatra kifejlesztett zsírbontó és cellulitkezelő terméke megvásárolható!